Duyurular
Diğer İsim(ler) : I Possessed the Most Terrifying Stepmother in History
Yazar & Çizer İsim(ler) : X
Durum : Devam Ediyor
Gönderen : Krinkey
Anaokulu öğretmeni olmayı hayal eden çocuk sevdalısı genç bir kadın olan Chitose, bir gün gözlerini açtığında kendisini okuduğu romanın dünyasında bulur. Ancak ne yazık ki sıradan bir karakter değil, tarihteki en korkunç ve acımasız kadın olarak nam salmış Claire'in bedenine geçmiştir. Orijinal hikâyede "Savaş Alanının Azraili" lakaplı Dük Vermilion ile zoraki bir evlilik yapan Claire, sergilediği kötülüklerin sonucunda idam edilmeye mahkûmdur. Chitose, henüz trajik sonunu engellemenin yollarını ararken beklenmedik bir durumla karşılaşır: Romanın kurgusunda hiç yer almayan üç küçük çocuk aniden karşısına çıkar. Orijinal hikâyede bulunmayan bu üç sevimli çocuğu gören Chitose, çocuk sevgisi sayesinde büyük bir sevinç yaşasa da durum düşündüğü kadar kolay değildir. Kötü şöhretli Claire'in bedeninde olduğu için çocuklar ondan ölesiye korkmakta, yaklaşmaya bile çekinmektedir. Üstelik cepheden dönen eşi Dük Vermilion da hem evliliğine hem de kendi çocuklarına karşı son derece soğuk, mesafeli ve ilgisiz davranmaktadır. Bir yandan kocasının ve çocukların önyargılarını kırıp buz tutmuş bu aileyi bir araya getirmeyi hedefleyen Chitose, diğer yandan da romanın orijinalindeki idam kaderinden kaçınmak zorundadır. Asil aile entrikalarının ve soğuk bir saray atmosferinin ortasında kalan ana karakter, içindeki sevecen ruhu koruyarak yeni bir hayat kurma mücadelesi verir. Seri, alışılageldik kötü kadının yeniden doğuşu kurgusunu sıcak ve eğlenceli bir aile dinamiğiyle harmanlayarak sunuyor. Yumuşak renk tonlarına ve tatlı karakter ifadelerine sahip çizim tarzı, hikâyenin mizahi ve duygusal tonunu başarıyla yansıtıyor. Karakter gelişiminin kademeli şekilde ilerlemesi, Chitose'nin çocuklarla ve soğuk eşiyle kurduğu bağın adım adım güçlenmesini izlemeyi oldukça keyifli kılıyor. Bir Üvey Annenin Masalı gibi aile odaklı isekai serilerini seven ya da dram ile komediyi dengeli biçimde sunan yapımlardan hoşlanan okurlar için bu seri son derece cazip bir seçenek sunuyor. Üvey Annem Tarihteki En Kötü Kadın, kötü bir kadına dönüşen Chitose'nin soğuk bir aileyi birleştirme mücadelesini anlatan fantastik komedi serisidir.
TRManga'da Üvey Annem Tarihteki En Kötü Kadın serisinin 27 bölümü Türkçe olarak yayımlandı. X imzalı seri Fantastik, Komedi ve Shoujo türlerinde ve çevirisi devam ediyor. İlk bölüm 26 Haziran 2026 tarihinde eklendi, en son güncelleme 31 Ağustos 2026 tarihinde yapıldı. Çeviriye AfterToon ve Bağımsız katkı verdi.
İncelemeler seriyi okumuş kullanıcıların ayrıntılı değerlendirmeleridir; puan vermiş olmak gerekir. Kısa yorum ve sohbet için Yorumlar sekmesini kullan.
İnceleme yazmak için giriş yapmalısın.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.