Giriş Kayıt ol
The Bad Ending of the Otome Game türkçe webtoon oku - kapak
Devam Ediyor 2021 #577 Popüler

The Bad Ending of the Otome Game

Otome Game yang bad ending, The Bad Ending of an Otome, The Bad Ending of an Otome Game, The Otome Game’s Bad Ending, Болзоот тоглоомын харуусалт төгсгөл, Плохой конец этой отомэ-игры, 那个乙女游戏的坏结局, 그 오토메 게임의 배드엔딩, Lia's Bad Ending

  • 34.8K Okunma
  • 19 Bölüm
  • 236 Listede
Okumaya Başla · Bölüm 1
Listeye Ekle
Son bölüm 2 hafta önce

Konusu

Bir otome oyununun dünyasında kötü karakter rolündeki Emilia olarak yeniden doğan ana kahraman, hikâyenin asıl kadın başrolü olan güzeller güzeli Ophelia’nın amansız bir hastalık yüzünden hayata veda etmesiyle büyük bir kırılma yaşar. Oyunun orijinal kurgusunda Ophelia’nın ölümünden sonra erkek başrollerin peşinden koşup yıkıma sürüklenmesi gereken Emilia, bu trajik kaderi kabul etmeyi reddeder. Ophelia'nın cenaze töreninin düzenlendiği gün, on yıldır yaşadığı malikâneyi kimseden habersiz terk ederek kendi yolunu çizmeye karar verir. Arkasında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolması ise çevresindeki herkesi derin bir şoka uğratır. Soylu sınıfların entrikaları ve romantik bağların karmaşasıyla örülü bu tarihi fantastik dünyada Emilia’nın tek amacı, oyunun ona biçtiği yıkıcı rolden uzak, kendi halinde sakin bir yaşam sürmektir. Ancak Ophelia'nın kaybıyla sarsılan ve onun anısına hapsolan erkek karakterler, Emilia’nın gidişiyle sarsılır ve iki yıl boyunca onu aramaktan vazgeçmez. Üstelik vefat eden Ophelia’ya tıpatıp benzeyen Elodi adında yeni bir oyuncu figürünün ortaya çıkması, dengeleri daha da karmaşık bir hale getirir. Geçmişin gölgeleri ve saplantılı ilgiler arasında sıkışan Emilia, özgürlüğünü korumak ile kaçtığı kaderin ağına yeniden çekilmek arasında amansız bir mücadele vermek zorunda kalır. Derin duygusal atmosferi ve karakterlerin psikolojik süreçlerini incelikle işleyen anlatımıyla öne çıkan seri, çaresizlik ile kabullenme arasındaki ince çizgiyi başarıyla yansıtıyor. Ağırbaşlı temposu ve kasvetli tonuyla bilinen yapım, çizimlerindeki zarif detaylar sayesinde okura hüznü hissettirmeyi başarıyor. Karakter gelişiminin merkeze alındığı bu kurgu, özellikle Kill the Villainess veya Villains Are Destined to Die gibi karanlık atmosferli, kötü kadının kaderini yeniden yazma temalı otome isekai serilerini seven okurlar için son derece tatmin edici bir okuma deneyimi sunuyor. The Bad Ending of the Otome Game, dram ve fantastik türlerini harmanlayarak kayıp, keder ve kaçınılmaz kaderden kaçış temalarını sürükleyici biçimde işliyor.

TRManga'da The Bad Ending of the Otome Game serisinin 19 bölümü Türkçe olarak yayımlandı. Cheong-won/ Yazar Cheomji, Golden Eye Bird imzalı seri Dram, Fantastik ve Romantik türlerinde ve çevirisi devam ediyor. İlk bölüm 1 Aralık 2022 tarihinde eklendi, en son güncelleme 19 Ekim 2026 tarihinde yapıldı. Çeviriye Bağımsız ve Alkyone scans katkı verdi.

19 bölüm

  1. #19 Bölüm BağımsızOkuyucu002 2 hafta önce
  2. #18 Bölüm BağımsızOkuyucu002 2 hafta önce
  3. #17 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  4. #16 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  5. #15 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  6. #14 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  7. #13 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  8. #12 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  9. #11 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  10. #10 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  11. #9 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  12. #8 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  13. #7 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  14. #6 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  15. #5 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  16. #4 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  17. #3 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  18. #2 Bölüm BağımsızOkuyucu002 1 yıl önce
  19. #1 Bölüm Alkyone scansEqubilium 4 yıl önce

The Bad Ending of the Otome Game Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

The Bad Ending of the Otome Game kaç bölüm?

The Bad Ending of the Otome Game serisinin TRManga'da şu anda 19 bölümü Türkçe olarak yayında. Son yayınlanan bölüm 19. bölüm (19.10.2026). Yeni bölümler eklendikçe liste otomatik güncellenir.

The Bad Ending of the Otome Game devam ediyor mu?

The Bad Ending of the Otome Game devam eden bir seri ve düzenli olarak yeni bölümlerle güncelleniyor.

The Bad Ending of the Otome Game hangi türde bir seri?

The Bad Ending of the Otome Game; Dram, Fantastik, Romantik, Tarih, Shoujo türlerinde bir webtoon/manhwa serisidir. Aynı türlerdeki diğer serilere TRManga'daki tür sayfalarından ulaşabilirsin.

The Bad Ending of the Otome Game Türkçe nereden okunur?

The Bad Ending of the Otome Game serisini TRManga üzerinden ücretsiz ve Türkçe olarak okuyabilirsin. Üyelik zorunlu değildir; bölümler tarayıcıdan ve mobil cihazlardan yüksek kaliteli görsellerle görüntülenir. Seriye ilk bölümden başlamak için seri sayfasındaki bölüm listesini kullanabilirsin.

The Bad Ending of the Otome Game çevirisini kim yapıyor?

The Bad Ending of the Otome Game serisinin Türkçe çevirisi Bağımsız tarafından gönüllü olarak hazırlanıyor. Çeviri ekibinin diğer serilerine fansub sayfasından ulaşabilirsin.

The Bad Ending of the Otome Game iyi mi, kaç puan aldı?

The Bad Ending of the Otome Game, TRManga okurlarından 5 üzerinden ortalama 4,6 puan aldı (17 oy). Seriyi okuduktan sonra sen de puan verebilir, yorumlarda diğer okurların görüşlerini okuyabilirsin.

İncelemeler seriyi okumuş kullanıcıların ayrıntılı değerlendirmeleridir; puan vermiş olmak gerekir. Kısa yorum ve sohbet için Yorumlar sekmesini kullan.

Bu seri hakkında ne düşünüyorsun?

İnceleme yazmak için giriş yapmalısın.

Giriş Yap
NurcanCan
NurcanCan Sv 6
1 ay önce
Tavsiye ediyor 5
Hikâye 4 Karakter 4 Çizim 5 Keyif 4
Yani Emilia ne yapsa suç kalıyor bedava yaşıyorsun diyip öldürüyorlar. Gidiyor neden gittin diyip peşine düşünüyorlar. Okurken keyif aldım ama daha bir aksiyon istiyor insan.
Faydalı 1
sapdecebiri
3 hafta önce
Tavsiye ediyor 5
Hikâye 4,5 Karakter 4 Çizim 4 Keyif 5
Açıklası devam etmesini çok isterim. Seri güncelde 3.sezon finali tapmış. Çevrilse okunacak bir seri. Çevirin lütfen devam edin çeviriye. Hoşuma gitti. Çizimi canının tek sonu ölüm e benziyor
Faydalı 1
Mitsumi
Mitsumi Sv 4
2 hafta önce
Tavsiye ediyor 4,5
Hikâye 4 Karakter 4,5 Çizim 5 Keyif 5
Aslında başlarken çizimi güzel diye başladım konusuda eh işte ama sardı gidiyo şuanlık sarı civcivle olmasını istiyorum 🙊🤭
Faydalı 1