Padanya krallığının en güçlü askeri komutanının tek kızı olan Annette Rozenberg, babasının subayı Heiner Waldemar ile iki yıl süren tutkulu bir ilişkinin ardından evlendiğinde hayatının kusursuz olduğunu düşünüyordu. Ancak bu evlilik, Heiner'ın düzenlediği askeri darbe ve intikam planıyla altüst oldu. Ailesinin çöküşüne kendi kocasının eliyle tanık olan Annette, sevdiği adamın şefkatli yüzünün arkasında saklanan derin nefreti fark ettiğinde her şey için çok geçti.
Darbe sonrasında tüm ayrıcalıklarını ve ailesini kaybeden Annette'in tek arzusu, bu yıkıcı ilişkiden kurtulup boşanmaktır. Ne var ki Heiner, intikamının henüz bitmediğini belirterek onu yanından salmamaya ve birlikte mutsuz bir ömür geçirmeye kararlıdır. Siyasi çalkantıların ve geçmişin acı sırlarının gölgesindeki bu kasvetli dünyada Annette, hem kendi zihinsel çöküşüyle mücadele etmek hem de eşinin travmalarla dolu karmaşık duygularıyla yüzleşmek zorundadır. İki tarafın da kaçamadığı bu psikolojik savaş, nefrete bürünmüş takıntılı bir bağlılığın sınırlarını sınamaktadır.
LICO imzası taşıyan atmosferik ve detaylı çizimler, karakterlerin yaşadığı derin duygusal buhranları okuyucuya güçlü bir şekilde hissettiriyor. Yavaş gelişen temposu ve karakterlerin iç dünyasındaki adım adım dönüşüm, anlatıya özgün bir derinlik katıyor. Karanlık romantizm ve psikolojik dram türlerini sevenlerin ilgisini çekecek olan yapım, "The Broken Ring" veya "Betrayal" gibi acı verici geçmişlerle şekillenen çalkantılı ilişki dinamiklerini beğenen okurlar için etkileyici bir deneyim sunuyor.
My Beloved Oppressor, ihanet ve intikamla sarsılan iki insanın karanlık bağını dram, romantik, psikolojik ve trajedi türlerinde derinlemesine işliyor.
My Beloved Oppressor, TRManga'da 80 bölümüyle Türkçe okunabiliyor. Seo Sahee, LICO imzalı seri Dram, Psikolojik ve Romantik türlerinde ve tamamlanmış durumda. İlk bölüm 20 Aralık 2024 tarihinde eklendi, en son güncelleme 4 Kasım 2026 tarihinde yapıldı. Çeviriye TRwebtoon ve summertoon katkı verdi.
My Beloved Oppressor Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
My Beloved Oppressor kaç bölüm?
My Beloved Oppressor serisinin TRManga'da şu anda 80 bölümü Türkçe olarak yayında. Son yayınlanan bölüm 80. bölüm (04.11.2026). Seri tamamlandı, tüm bölümleri baştan sona okuyabilirsin.
My Beloved Oppressor devam ediyor mu?
My Beloved Oppressor tamamlanmış bir seri; hikâye sonlandığı için yeni bölüm eklenmiyor. Serinin tüm bölümleri TRManga'da ücretsiz okunabilir.
My Beloved Oppressor hangi türde bir seri?
My Beloved Oppressor; Dram, Psikolojik, Romantik, Trajedi türlerinde bir webtoon/manhwa serisidir. Aynı türlerdeki diğer serilere TRManga'daki tür sayfalarından ulaşabilirsin.
My Beloved Oppressor Türkçe nereden okunur?
My Beloved Oppressor serisini TRManga üzerinden ücretsiz ve Türkçe olarak okuyabilirsin. Üyelik zorunlu değildir; bölümler tarayıcıdan ve mobil cihazlardan yüksek kaliteli görsellerle görüntülenir. Seriye ilk bölümden başlamak için seri sayfasındaki bölüm listesini kullanabilirsin.
My Beloved Oppressor çevirisini kim yapıyor?
My Beloved Oppressor serisinin Türkçe çevirisi TRwebtoon tarafından gönüllü olarak hazırlanıyor. Çeviri ekibinin diğer serilerine fansub sayfasından ulaşabilirsin.
My Beloved Oppressor iyi mi, kaç puan aldı?
My Beloved Oppressor, TRManga okurlarından 5 üzerinden ortalama 4,6 puan aldı (190 oy). Seriyi okuduktan sonra sen de puan verebilir, yorumlarda diğer okurların görüşlerini okuyabilirsin.
İncelemeler seriyi okumuş kullanıcıların ayrıntılı değerlendirmeleridir; puan vermiş olmak gerekir. Kısa yorum ve sohbet için Yorumlar sekmesini kullan.
Karakter gelişimini en sevdiğim seri diyebilirim 1-2yıl önce okumuştum yine bazı bölümlerde ağlamıştım şimdi tam bize zamanı tekrara baştan sonra bitirdim tekrar ağladım yani bence muhteşem
Hikâyesi çok sürükleyici, Çizimleri ortalama düzeyde ancak zaten modern serilerin çoğu böyle Bu arada ben bugün bir tarihi seriden çok modern bir seri gibi hissettiriyor aşağı yukarı 1 Dünya Savaşı sonuçları değil değil mi Karakterleri 2 tane geri zekalı her şeyden öte birbirlerini çok seviyorlar bunu seriyi okurken Aklımızdan çıkarmayın Sonu içim garip bir şekilde huzurla doldu kesinlikle herkese tavsiye edeceğim on numara bir seri
Dram sevenlere kesinlikle tavsiye edilir. Heiner ve anette hikayesi biri asker biri muzisyen ve yuksek mevkiden. Aycicegi hibi anette gunes gibi heiner kara cekirdek. Benzetmem da aklima boyle geldi l. Çizimleri güzel. Umarim ek bolumlerler biraz mutluluklarini goruruz
Bence Çizimleri çok güzel Hikâyesi çok tatlı başlarda çok üzüyor ama yavaş yavaş işler düzeliyor savaşın kötülüğünü ve insanların hem birbirlerine zehir hemde ilaç olabileceğinin kanıtı Sonu da bir o kadar güzeldi ama ben tatmin olmadım daha farklı şeyler beklerdim tekrar piaono çalabilme sine çok sevindim bu webtoon bana ilaç gibi geldi SEVGİLİ ZALİMİM
Çok beğendim okuma keyfi çok güzeldi ve gerçekten bağlandım anetteyi çok sevyrm
Webtoon bilgi sayfası yorum kuralları
Bu bölüm sadece seri hakkında inceleme ve fikir sunma amacıyla kullanılabilir! Fansublar bu kısımda kendi sitelerine yönlendirme yapamazlar.
Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak, din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.
Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.
Webtoon'da olan gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmektedir aksi halde süresiz şekilde yasaklanacaktır.
Yorumlar 0