Diğer İsim(ler) :
Yazar & Çizer İsim(ler) : Baek Dan
Durum : Devam Ediyor
Gönderen : UzayManga
Şeytanla evlenecek bir kadının vücuduna zaten sahibim, kocasının ölümüne kadar peşinde olduğu bir rolde hem de. “Her zaman senin yanında olacağım!” Bu zavallı kocaya bir süreliğine iyi davranmaya karar verdim. Ama bir gün önce, Yetişkin olduğumda ve boşanmayı planladığımda, küçük bir melek sürprizlerle dolu bir gecede belirdi. Oh adamım. Bu yüzden, keşfedilmeden önce kaçmaya çalıştım… “Richard? Bir şeyler doğru değil.” ” Kaçmana izin verme niyetinde değilim, ölsen bile, kollarımda kalmalısın. Elisha” Ağlamaya ve tatlı bir suratla yalvarmaya çalışmak mümkün değil. ” Çocuğumuzu nereye götüreceksin?” Bu soğuk gözlerle beni kovaladı mı? …Sanırım bu şekilde kaçmam yanlıştı. Bu durumu nasıl çözmeli?
I Plan to Divorce My Villain Husband, but We Have a Child, TRManga'da 80 bölümüyle Türkçe okunabiliyor. Baek Dan imzalı seri Fantastik, Romantik ve Tarih türlerinde ve çevirisi devam ediyor. İlk bölüm 27 Ekim 2022 tarihinde eklendi, en son güncelleme 23 Aralık 2025 tarihinde yapıldı. Çeviri Afrodit Scans tarafından yapılıyor.
İncelemeler seriyi okumuş kullanıcıların ayrıntılı değerlendirmeleridir; puan vermiş olmak gerekir. Kısa yorum ve sohbet için Yorumlar sekmesini kullan.
İnceleme yazmak için giriş yapmalısın.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.