Giriş Kayıt ol
Duke ile İlk Gece türkçe webtoon oku - kapak
Tamamlandı 2020 #26 Popüler

Duke ile İlk Gece

The First Night With the Duke

  • 1.4M Okunma
  • 104 Bölüm
  • 2.1K Listede
Okumaya Başla · Bölüm 1
Listeye Ekle

Konusu

Sıradan bir üniversite öğrencisi, en sevdiği romantik romanın figüran karakterlerinden Ripley de Liverpool olarak yeni bir dünyada gözlerini açar. Soylu bir kontun kızı olmanın sunduğu konforun tadını çıkarıp olayları kenardan izlemeyi planlayan Ripley'nin hayatı, katıldığı bir davette alkolü fazla kaçırmasıyla altüst olur. Ertesi sabah uyandığında kendisini romanın soğuk ve heybetli erkek başrolü Dük Zeronis ile aynı yatakta bulur. Bu beklenmedik gecenin ardından Dük'ün kendisiyle evlenmek istemesi, genç kadının tüm sakin yaşantısını büyük bir kaosun ortasına sürükler.

Olayların ardından Ripley, romanın asıl kadın kahramanı ile Dük'ün kavuşması gerektiğine inanarak hikâyeyi orijinal seyrine döndürmek için elinden geleni yapar. Dük Zeronis'i kendinden soğutmak adına birbirinden tuhaf yöntemlere başvuran Ripley, ne yaparsa yapsın Zeronis'in sarsılmaz ilgisini kırmayı başaramaz. Saray entrikalarının, kıskanç soyluların ve özellikle kötü karakter Rose'un kumpaslarının hedefi haline gelen Ripley, hem kendi hisleriyle yüzleşmek hem de bu tehlikeli ortamlarda hayatta kalmak zorundadır. Komedi ile romantizmin dengeli harmanlandığı kurgu, sürprizlerle dolu bir saray yaşamı sunar.

Çizim tarzında canlı renk paleti ve eğlenceli mimik ifadeleri ön plana çıkan seri, hızlı temposu ve düşmeyen enerjisiyle okuyucuyu sürekli anlatının içinde tutar. Ripley'nin düştüğü absürt durumlar ve Zeronis'in bu durumlara verdiği karizmatik ama şaşkın tepkiler, karakter gelişimini ve aralarındaki kimyayı oldukça samimi kılar. Reenkarnasyon ve isekai temalı romantik komedileri sevenlerin kolayca benimseyeceği eser, Raeliana veya Villains Are Destined to Die gibi popüler manhwa türlerini takip eden okurlar için oldukça keyifli bir seçenektir.

Duke ile İlk Gece, reenkarnasyon temasını mizahla birleştiren, önemsiz bir figüranın dük ile yaşadığı beklenmedik aşkı anlatan keyifli bir romantik komedidir.

Duke ile İlk Gece, TRManga'da 104 bölümüyle Türkçe okunabiliyor. - imzalı seri Fantastik, Komedi ve Romantik türlerinde ve tamamlanmış durumda. İlk bölüm 16 Haziran 2021 tarihinde eklendi, en son güncelleme 4 Ekim 2024 tarihinde yapıldı. Çeviriye TRwebtoon ve Yenisey Fansub katkı verdi.

104 bölüm

  1. #103 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  2. #102 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  3. #101 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  4. #100 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  5. #99 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  6. #98 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  7. #97 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  8. #96 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  9. #95 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  10. #94 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  11. #93 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  12. #92 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  13. #91 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  14. #90 Bölüm TRwebtoonBağımsızagueroviole 2 yıl önce
  15. #89 Bölüm Yan Hikaye 5 TRwebtoonAdilova 3 yıl önce
  16. #88 Bölüm Yan Hikaye 4 TRwebtoonAdilova 3 yıl önce
  17. #87 Bölüm Yan Hikaye 3 TRwebtoonAdilova 3 yıl önce
  18. #86 Bölüm Yan Hikaye 2 TRwebtoonAdilova 3 yıl önce
  19. #85 Bölüm Yan Hikaye 1 TRwebtoonAdilova 3 yıl önce
  20. #84 Bölüm FINAL TRwebtoonAdilova 3 yıl önce

Duke ile İlk Gece Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Duke ile İlk Gece kaç bölüm?

Duke ile İlk Gece serisinin TRManga'da şu anda 104 bölümü Türkçe olarak yayında. Son yayınlanan bölüm 103. bölüm (03.10.2024). Seri tamamlandı, tüm bölümleri baştan sona okuyabilirsin.

Duke ile İlk Gece devam ediyor mu?

Duke ile İlk Gece tamamlanmış bir seri; hikâye sonlandığı için yeni bölüm eklenmiyor. Serinin tüm bölümleri TRManga'da ücretsiz okunabilir.

Duke ile İlk Gece hangi türde bir seri?

Duke ile İlk Gece; Fantastik, Komedi, Romantik, İsekai, Reenkarnasyon türlerinde bir webtoon/manhwa serisidir. Aynı türlerdeki diğer serilere TRManga'daki tür sayfalarından ulaşabilirsin.

Duke ile İlk Gece Türkçe nereden okunur?

Duke ile İlk Gece serisini TRManga üzerinden ücretsiz ve Türkçe olarak okuyabilirsin. Üyelik zorunlu değildir; bölümler tarayıcıdan ve mobil cihazlardan yüksek kaliteli görsellerle görüntülenir. Seriye ilk bölümden başlamak için seri sayfasındaki bölüm listesini kullanabilirsin.

Duke ile İlk Gece çevirisini kim yapıyor?

Duke ile İlk Gece serisinin Türkçe çevirisi TRwebtoon, Bağımsız tarafından gönüllü olarak hazırlanıyor. Çeviri ekibinin diğer serilerine fansub sayfasından ulaşabilirsin.

Duke ile İlk Gece iyi mi, kaç puan aldı?

Duke ile İlk Gece, TRManga okurlarından 5 üzerinden ortalama 4,7 puan aldı (173 oy). Seriyi okuduktan sonra sen de puan verebilir, yorumlarda diğer okurların görüşlerini okuyabilirsin.

İncelemeler seriyi okumuş kullanıcıların ayrıntılı değerlendirmeleridir; puan vermiş olmak gerekir. Kısa yorum ve sohbet için Yorumlar sekmesini kullan.

Bu seri hakkında ne düşünüyorsun?

İnceleme yazmak için giriş yapmalısın.

Giriş Yap
racr776
racr776 Sv 1
1 hafta önce
Tavsiye ediyor 4,5
Ben okurken baya güldüm. Eski ve klasik bir seri. Okumalısınız.
Faydalı 0
Cikibam
Cikibam Sv 5
1 hafta önce
Tavsiye ediyor 5
Hikâye 5 Karakter 5 Çizim 4 Keyif 5
En en sevdiğim serilerden dönüp dönüp okuyorum tekrardan eğlenceli fazlası ile sarıyor insanı sinir hastası eden karakterler yok mizah var okuyun okutturn
Faydalı 0
Coolcat
Coolcat Premium Üye Sv 2
1 hafta önce
Tavsiye ediyor 5
Bu seriyi çok önceden de bitirmiştim simdi bir tur daha okudum çok tatlı bir seri okumayan güzel bir seriyi kaçırmış olur komik ve eğlenceli bir seri 🤩
Faydalı 0
AAbcdefgg
AAbcdefgg Sv 2
5 gün önce
Tavsiye ediyor 5
Hikâye 5 Karakter 4,5 Çizim 5 Keyif 5
İlk olarak seri hiç sıkmadı, çizimler çok güzeldi, komiklik gerçekten tadındaydı, biraz hızlı ilerlediklerini düşünebilirsiniz ama bence ilerleme hızı iyiydi biraz ortalarda duraksamalar oldu fakat sonuç çok iyiydi. Seri boyunca emeği olan herkese çok teşekkürlerrr💞
Faydalı 0
TuRkAdAm
TuRkAdAm Sv 5
4 gün önce
Tavsiye ediyor 5
ÇOK SEVİYORUM ÇOK TATLIŞ BİR SERİ HATTA TÜRKÇE BASILMJŞ DAHA YENİ ONUDA ALDIM NOSTALJİ YA DİNAMİKLER ÇOK HOŞ VE EĞLENCELİ NE OLACAK KESTİREMŞYORSUNUZ İLİŞKİLERI VE ÇUK TARLI ÇİZMLER
Faydalı 0
Miwamou
Miwamou Premium Üye Sv 7
21 saat önce
Tavsiye ediyor 5
zamanında okumuştum ve çok hoşuma gitmiştiii, komik desen komik, çizimleride kendine has bir güzelliği varr bence şans verinnn
Faydalı 0